JellyPages.com

20 May 2014

Gel Lutut Amani

lutut oh lutut. 

jom kita kenal dengan lebih lagi pasal gel lutut aka GEL AMANI  ni ha kawan-kawan. 

selalu tengok kawan-kawan yang muda beli sakit lutut? selalu tengok ibu ayah makcik pakcik sakit lutut? yang guna tongkat? yang pakai kerusi roda? 

mari kita kenal tentang sakit lutut dahulu. 

Sakit lutut adalah antara sakit sendi yang sering dialami oleh berbagai peringkat umur. Namun bukan semua sakit lutut itu berpunca dari sebab yang sama.

JENIS JENIS : 

sakit apabila hendak naik turun tangga, mencangkung atau sembahyang - Sakit lutut sebegini kerap berlaku pada kaum wanita, terutama yang aktif berkerja serta menjaga rumah tangga. Puncanya adalah dari kepala atau tempurung lutut. Pada peringkat awal beberapa tekinik senaman untuk menguatkan sendi ini amat mujarab.

Lutut sakit, bengkak dan membengkok - Akibat kehausan selaput rawan lutut, menyebabkan lutut sentiasa sakit, bengkak dan membengkok. Ketahui rawatan yang dapat dilakukan.

Lutut bengkak dan sakit setelah baru tercedera - Kecederaan lutut akibat kecederaan sukan atau jalanraya boleh disebabkan oleh kecederaan serius kepada ligament atau struktur lain didalamnya. Mengetahui langkah langkah awal dapat membantu mengurangkan sakit, bengkak serta rawatan lanjutan yang patut dilakukan.

lutut sering terpelecok setelah tercedera seketika dahulu - Akibat kecederaan sukan atau jalanraya beberapa minggu atau bulan sebelumnya kini lutut menjadi tidak stabil dan senang terpelecok menyebabkan seseorang itu was was melakukan akitiviti aktiviti lasak.

ANTARA CARA UNTUK HILANGKAN SAKIT LUTUT? 

* Turunkan berat badan. Ia dapat mengurangkan beban yang ditanggung oleh lutut.

* Renggangkan lutut dengan bersenam. Ia mampu mencergaskan lutut.

* Berehat semasa sakit lutut. Elakkan aktiviti yang terlalu extreme untuk lutut.

* Makan ubat tahan sakit / pain killer. Biasanya ia hanya untuk mengurangkan rasa sakit tapi bukan merawat.

* Letak ais pada lutut untuk kurangkan bengkak.DAN KINI? BANTU IBU AYAH KEMBALI BERDIRI SOLAT SELAMA 3 HARI! 


Berasaskan Dari Perpindahan Teknologi * BIOTEX* Yang Terkenal Di Amerika Syarikat, Berada Di Pasaran MALAYSIA.

Gel AMANI Di Perbuat Daripada DMSO, Iaitu Sejenis Bahan Semulajadi Dari Getah Pokok Pine, Mempunyai Kemampuan Yang Luar Biasa Dalam Menembusi Kulit Dan Telah Menunjukkan Keupayaan Untuk Menggalakkan Penyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu . DMSO Adalah Singkatan Untuk Dimetilsulfoksida Dan Boleh Menyebabkan Kerengsaan Kecil Dan Sementara Pada Kulit.

Kajian Telah Menunjukan Keberkesanan DMSO Dalam Rawatan Kerosakan Tisu, Terutama Untuk Rawatan Sistitis Celahan (Keradangan Dinding Pundi Kencing). Banyak Komuniti Perubatan Eropah Menyokong Penggunaan DMSO Sebagai Rawatan Bagi Artritis Dan Bursitis. Di Amerika Syarikat, Pengamal Perubatan Menggunakan Liberal DMSO Selama Beberapa Dekad Dalam Rawatan kerosakan tisu Penghubung ( Sendi ), Gangguan Dermatologi, Saraf Dan Sesetengah Terapi Imunologi.

Terbukti berkesan :

- Membantu Ayah Dan Ibu Kembali Berjalan Cergas.

- Membantu Ayah Dan Ibu Berlari Pantas.

- Membantu Ibu Berdiri Untuk Menyidai Kain.

- Membantu Ayah Dan Ibu Kembali Berdiri Semula Untuk Mengerjakan - >> SOLAT -


HARGA SEBOTOL RM129.90Barang Akan Sampai Dalam Masa 3 Hari Waktu Bekerja.

Postage Adalah Percuma.


sekarang dah tahu tentang sakit lutut. GEL AMANI adalah penawar bagi anda yang mempunyai masalah sakit lutut. jom tengok testimoni pelanggan. 
letak tiga je kang letak semua berjela-jela nak scroll hokhok. 

next>>> gambar gel amani pulak >>>>seakan2 besar deodorant. jenis roller. memang menjimatkan sebab tak kan tumpah punye! sejuk2 dan memang berbentuk gel. jimat. kurang sakit. hebat! 

whatsapp saje untuk order 01128554525 (ira). nak pm2 pun boleh. facebook kat badge tepi belah kanan tu ha.okayyy... jom bergel amani. <3 <3 

No comments:

Post a Comment